Anneke Ypma, Voedings- en Leefstijlcoach in Monster voor meer energie en minider kilo's

Ik ben Anneke Ypma, Gewichtsconsulente, Leefstijlcoach van YourLifeDesign in Monster.

 

Ik ben Gewichtsconsulente, Leefstijlcoach, Voedingscoach, Voedingsdeskundige, Eetmaatje of hoe het ook wilt noemen, maar zeker ben ik ook ervaringsdeskundige, heb alle diëten minstens 2x gedaan. Daar ben ik ook mee afgevallen maar zeker ook mee aangekomen. Ik deed het alleen. Wat heb ik mij eenzaam gevoeld. En moedeloos. En machteloos.. 

 

Toen ik 4 jaar geleden opeens wel erg zwaar werd (ik dacht eerst nog dat mijn weegschaal kapot was..) ben ik eens om mij heen gaan kijken naar wat er mogelijk was in `afvalland´. Ik was zo moe, echt veel te zwaar, leuke kleding was moeilijk te vinden in de maat die ik had, ik wilde er nu echt iets aan doen. Iets blijvends.

Ik kwam de meest bijzondere manieren van gewicht verliezen tegen. En wat mij ook opviel was: hoe vreemder hoe duurder.. De moed zakte mij echt in de schoenen. Maar ik wilde zo graag.

Toen ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding, het functioneren van mijn lichaam, mijn spijsvertering en beweging.

 

En zo werd mij duidelijk dat je overal van afvalt, maar even zo snel en soms nog wel sneller weer aankomt. Het enige wat blijvend werkt is gezond eten, gezonde keuzes maken en bewegen.

 

Daar wilde ik meer van weten en ben toen de opleiding Gewichtsconsulente gaan volgen. En daarna de opleiding tot Leefstijlcoach. Dat was het. Daar wilde ik meer mee.

 

Het lukte! Ik ging weer afvallen, zonder gekke dingen maar met gezond en bewust eten. En een beetje meer bewegen. Bij terugval (want dat komt ook voor) weet ik nu wat te doen! 

 

Maar, heel eerlijk, ik heb geen maatje 36. Dat past niet bij mij, dan gaat alles hangen en zakken... Soms ben ik ook de draad even kwijt. Bij verdrietige zaken of in een stressvolle periode. Ik begrijp daarom heel goed waarom jij ook last van die kilo´s hebt.  Maar ik weet nu hoe ik dat kan aanpakken. En eigenlijk loopt het nooit meer zo uit de hand als een paar jaar geleden. 

 

En weet je.... dat kan jij ook!

 

Afspraken, een steuntje in de rug én een stok achter de deur!

De afspraken die wij maken kunnen een stok achter de deur  of het steuntje in de rug zijn waardoor je met minder moeite je goede voornemens waar kunt maken en je nieuw geleerde, gezonde levensstijl kunt behouden. Vanzelfsprekend krijg je recepten en tips mee. Ook deze zijn afgestemd op wat bij jou en jouw thuissituatie past. Iedereen eet gewoon mee. Je telt geen calorieën je eet niet minder. Misschien zelfs wel meer dan je bent gewend.

 

Wil jij weten of jouw verzekering ook een stukje mee betaalt? Klik hier!

 

VOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!