Borrel, Bubbel en Bruis

Voel je goed tijdens de feestdagen

 

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken.

Best een uitdaging als je op je gewicht let.

Daarom start  ik vanaf vrijdag 1 november, samen met de overkoepelende beroepsvereniging, de campagne ‘Borrel, Bubbel, Bruis!

Bewuste keuzes in een maand vol overvloed

Met kleine veranderingen kun je er iedere dag voor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. Zelfs – of misschien wel juíst - tijdens de feestdagen. Ik laat mensen graag zien dat genieten en gezond hand-in-hand kunnen gaan.

Waar vind je de tips en de recepten?

Via de Facebookpagina Tips en Recepten van Gewichtsconsulente Anneke Ypma en hieronder vind je regelmatig nieuwe borrelhapjes en feestelijke, bruisende drankjes zonder alcohol.

Natuurlijk wordt er tijdens de begeleiding ook veel aandacht besteed aan lekkere, gezonde, feestelijke voeding zodat er ook tijdens het afvaltraject volop genoten wordt van deze laatste maanden van het jaar!

Speciaal aanbod

Iedereen die zich in deze periode aanmeldt ontvangt een gratis maaltijdplanner. Deze maaltijdplanner is een handige ondersteuning in deze feestelijke tijd vol eet- en drinkuitdagingen!

En er is meer, je ontvangt bij aanmelding niet alleen deze maaltijdplanner maar ook het handige E-Book waarin beweegtips, recepten en handige adviezen staan om van deze maand met veel plezier maar met zo min mogelijk extra kilo’s te gaan genieten.

Meer weten? Maak een gratis kennismakingsafspraak. Dat kan telefonisch (06 2428 4767) via de mail of vul het formulier hiernaast in.