• Gezond(er) eten en leven!
  • Nooit meer boodschappen- kook- en eetstress!
  • Wil je afvallen? Dat kan ook!

Ook in December geen Boodschappen- Kook- en Eetstress. Met enorme aanbieding!

Laat je boodschappen thuisbezorgen of ga je ze zelf halen. De voor- en nadelen.

Zonder stress de decembermaand door.

De feestelijke decembermaand begint alweer bijna. De scholen gaan met de herfst, Sinterklaas en Kerst aan de slag, misschien slaat de eindejaarsstress ook wel toe op je werk. Het was zo´n gek jaar, 2020.
Begin daarom nu al met jouw leven zonder Boodschappen- Kook- en Eetstress op de rit te krijgen. Hoe? Lees de tips hieronder.


Iedere dag een goede, lekkere en gezonde maaltijd
Een goede maaltijd op tafel zetten hoeft echt niet veel tijd te kosten. Je begint al in het weekend met een weekplanning/weekmenu.
Het voordeel van een weekmenu maken en aan de hand daarvan je boodschappenlijst, is dat je precies weet wat je gaat koken, je hebt de boodschappen al in huis en een pizza of afhaalchinees is niet meer nodig.

Boodschappen
Heb je zelf geen zin of tijd om de boodschappen te halen, dan bestel je ze online. Je laat ze thuisbezorgen of je haalt ze op bij het afhaalpunt van jouw supermarkt. Dat is sowieso goedkoper want je komt niet in de verleiding om toch maar die chippies en ander lekkers uit de aanbieding mee te nemen.

Hoe ga je de boodschappen doen.

Boodschappen doen in de winkel.

Als je boodschappen gaat doen zie je iedere keer het enorme luxe aanbod met kaasjes, zoutjes, nootjes in de winkel liggen. Kijk maar eens in de Allerhande van Albert Heijn. Of in het magazine van de Jumbo, Hoogvliet, Lidl en Aldi...

Al die keuze.. Welke boodschappen moet je in huis hebben? Wie doet de boodschappen? En, kan je weerstand bieden aan al die lekkere hapjes of vind je die lekkere hapjes nu al terug op de zaterdagavond bij een glas wijn. Zo gezellig in de herfst… En al dat gesjouw… Of houd jij je gewoon aan je handige door mij aangeleverd en door jou aangevuld boodschappenlijstje? Dit is het lijstje. Klik hier.

Online maaltijdboxen

Ook kan je je toevlucht zoeken tot maaltijdboxen zoals bijvoorbeeld Marly Spoon of HelloFresh. Maar dan moeten dat wel net de maaltijden zijn die je lekker vindt. Zelf bedenken en aan de hand van je boodschappenlijst de boodschappen doen (al dan niet online) is vaak goedkoper en je eet precies wat je wilt.

Online boodschappen doen is dan wat “veiliger”. Je kiest alleen wat je nodig hebt. Alhoewel, als ik de online boodschappensite van picnic.nl, ah.nl of jumbo.nl voorbij zie komen wordt het ook al wat lastiger om precies je boodschappenlijst aan te houden. 😊
Een nadeel kan zijn dat de aflevermomenten  misschien niet zo handig voor jou zijn en vergeet ook niet dat je de bezorgkosten moet je meerekenen.
Voordeel is dat je niet naar de supermarkt hoeft, je hoeft niet te sjouwen en je ziet, ruikt en proeft al het lekkers wat in de winkel aangeboden wordt nietl

Voorbereiding is alles
Je zet zo, op jouw manier, zonder extra boodschappen- en kookstress een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.
Zonder eetstress. En zo klaar!
Het gevaar van ook nog naar de supermarkt na je werk, altijd hetzelfde eten en toch maar weer thuisbezorgd.nl is zo toch een stuk kleiner. Wat fijn, blije gezichten aan tafel, iedereen die z’n bord leeg eet!

Nog een puntje wat energie vreet
Omdat het extra luxe december eten meestal niet heel erg voedend maar vooral vullend is, zal je nadat je het gegeten hebt ook weer sneller trek krijgen.
Door de wat hogere snelle koolhydraten-inname gaat je lijf steeds meer om suiker vragen. En wat is er nu lekkerder om als je thuiskomt en helemaal bent natgeregend een heerlijke cappuccino of latte met volle melk en een siroopje te maken.. Kan best, maar niet te vaak. En van veel suiker, verzadigde vetten en te weinig gezond en vers, word je moe..

Paar kilo zwaarder
Misschien hebben jullie dat ook, maar ik werd altijd een paar kilo zwaarder in december. En mijn energie daalde bijna tot het nulpunt. Terwijl je toch voedend en lekker kunt blijven eten! Met borrelhapjes. Klik hier voor het receptenboek. Ook kan je kiezen voor de vegan versie Feestje zonder Beestje.

2021 en aanbieding
Dus, wil je 2021 nu al goed beginnen? Pas bovenstaande tips toe en kijk eens of je de handleidingen en receptenboekje (die nu allemaal in de aanbieding zijn. van € 7,47 voor € 2,47) je daar nog beter mee kunnen helpen! Klik hier voor de aanbieding.

Blijft het lastig?
Vind je het lastig om zelf gezonde winterse maaltijden te bedenken dan heb ik voor jou de oplossing. Voor de feestdagen heb ik feestmenu´s op een lekkere, makkelijke en vooral niet zo hoog in calorieën. Met een boodschappenlijst, 1x koken 2x eten. Gezellig ontbijtjes, lekkere lunches..

Want het kan echt, de December Feestmaand, ook een feestje voor je energielevel én je lijn. Ook daar is een handleiding voor, klik hier
De herfst heeft zoveel mogelijkheden om lekker maar ook verantwoord te eten. Zonder boodschappen-, kook- en eetstress. Warm en voedend, geen dikmakers. Voel jij daar wat voor? Kijk eens naar deze handleidingen en receptenboekjes. Mét tips!

Op mijn site staan veel recepten, je vindt er blogs die je verder helpen en je ziet ook wat ik je kan bieden om een gezond, prettig, fit leven te realiseren.
Iedere dag een gezonde en lekkere maaltijd op tafel, en, als je misschien nog wat kilo’tjes kwijt wilt, dat heb je met mijn hulp zo onder de knie.
 
Nog meer tips?
Wil je nog meer tips om veel meer energie en iedere dag een gezonde lekkere maaltijd op tafel te krijgen? Dat behaal je inderdaad met wat kleine aanpassingen en weetjes voor je huidige eet- en leefpatroon.
Ook boodschappenmanagement helpt je hierbij. Een voorraad, boodschappenlijstjes en snelle, gezonde, lekkere recepten, het neemt zoveel stress weg.

Kijk eens op mijn site hoe ik je daar bij kan helpen. Vaak zijn het maar kleine aanpassingen. Of bewustwording van gewoontes die je in de weg blijken te zitten. 
De eerste stap kan zijn om een gratis gesprek aan te vragen. In ongeveer een kwartier hebben we al boven water wat jou het best zou kunnen helpen om veel meer energie en veel minder stress te hebben. Informatie vind je ook op mijn site.
Een kennismakingsgesprek kan je via de mail info@annekeypma.nl inplannen. Ook kan dat via de site

En, als je wilt weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, check je polis of bel even met je verzekering (mijn bgn nummer is 4618 en mijn AGB code is GC 022075). Als je voor vergoeding in aanmerking komt gaat dat uit je aanvullende verzekering en niet ten koste van je eigen risico.

Ik spreek je graag!

Anneke

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram, daar staan meer tips en recepten en kan je mij een berichtje sturen.

 «   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.