• Gezond(er) eten en leven!
  • Nooit meer boodschappen- kook- en eetstress!
  • Wil je afvallen? Dat kan ook!

Kerstboek met recepten voor ontbijt, lunch, avondeten, borrelhapjes, drankjes en koekjes

Kerstboek 2019

Gratis handleiding voor de Feestdagen.

Recepten voor ontbijt, lunch, avondeten maar ook lekkere borrelhapjes, bruisende drankjes en een basisrecept voor kerstkoekjes.

Natuurlijk ook volop tips om het voor jezelf en de anderen leuk en gezellig te houden.

Wil je dit leuke kerstcadeautje speciaal voor jou  in je mailbox ontvangen?

Klik hier en het boek komt zo snel mogelijk naar je toe!


Alvast een fijne decembermaand gewenst!

Anneke


Binnen 3 maanden fitter en lekkerder in je lijf.
Wil je informatie over hoe je niet al te ingewikkeld en niet duur, gezond(er) maar vooral lekker kunt eten en leven, dan kan ik je daarbij helpen. Geen strenge diëten, lastige opdrachten en gesprekken maar met kleine stapjes, helemaal aan jouw manier van eten en leven aangepaste adviezen. Echt, binnen 3 maanden een fitter lijf met een strakker lichaam.. Fijn toch!
Kijk ook even op mijn site voor meer informatie of mail mij jouw wensen. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

En, als je wilt weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, check je polis of bel even met je verzekering (mijn bgn nummer is 4618 en mijn AGB code is GC 022075). Als je voor vergoeding in aanmerking komt gaat dat uit je aanvullende verzekering en niet ten koste van je eigen risico.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram  daar staan meer tips en recepten en kan je mij een berichtje sturen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.