• Gezond(er) eten en leven!
  • Nooit meer boodschappen- kook- en eetstress!
  • Wil je afvallen? Dat kan ook!

Afvallen voor de Kerst...

De feestelijke decembermaand begint alweer bijna. De scholen gaan met de herfst, Sinterklaas en Kerst aan de slag, misschien slaat de eindejaarsstress ook wel toe op je werk.

Luxe aanbod in de winkels
Omdat er een enorm luxe aanbod met kaasjes, zoutjes, nootjes in de winkel ligt vind je die vast ook terug op de zaterdagavond bij een glas wijn. Zo gezellig in de herfst…
Omdat dit eten meestal niet heel erg voedend maar vooral vullend is zal je zeker gaan merken dat je sneller trek krijgt. Door de wat hogere snelle koolhydraten die in deze luxere snacks zitten, gaat je lijf steeds meer om suiker of andere lekkere hapjes vragen. En wat is er nu fijner om als je thuiskomt en helemaal bent natgeregend een heerlijke cappuccino of latte met volle melk en een siroopje te maken.. Kan best, maar niet te vaak.

Een paar kilo erbij..
En misschien hebben jullie dat ook, maar ik werd altijd een paar kilo zwaarder in december.
Heb je het hele jaar je best gedaan om die kilo’s er af te krijgen en ben je blij met je lijf? Dan laat je dit toch niet verknoeien door de feestmaand december..
In januari beginnen de meeste voedings- en gewichtspraktijken weer met hun programma’s om de decemberkilo’s er af te krijgen. 

Of toch niet...

De oplossing, eet 3x per dag een lekkere, voedende en verantwoorde maaltijd.
Een goede maaltijd op tafel zetten hoeft echt niet veel tijd te kosten. Je begint al in het weekend met een weekplanning. Heb je zelf geen zin of tijd om de boodschappen te halen, dan bestel je ze online. Je laat ze thuisbezorgen of je haalt ze op bij het afhaalpunt van jouw supermarkt. Dat is sowieso goedkoper want je komt niet in de verleiding om toch maar die chippies en ander lekkers uit de aanbiedingen mee te nemen.
Het voordeel hiervan is dat je precies weet wat je gaat koken, je hebt de boodschappen al in huis en een pizza of afhaalchinees is niet meer nodig. Wil je inspiratie? Kijk eens hier.

Lekkere winterse maaltijden
Vind je het lastig om zelf gezonde winterse maaltijden te bedenken dan kan ik je daarbij helpen. Ook help ik je om je feestmenu´s op een lekkere, makkelijke en vooral niet zo hoog in calorieën, te bedenken.


De herfst heeft zoveel mogelijkheden om heerlijk, voedend maar ook verantwoord te eten. Warm en snel, geen dikmakers. Voel jij daar wat voor?
Kijk dan eens op mijn site. Daar staan al veel recepten, je vindt blogs die je verder helpen en je ziet ook wat ik je kan bieden om binnen 3 maanden een fitter en strakker lijf te krijgen. Niet zo zeer als stok achter de deur (dat kan ook) maar eigenlijk meer als steuntje in de rug.

Binnen 3 maanden fitter en lekkerder in je lijf.
Wil je informatie over hoe je niet al te ingewikkeld en niet duur, gezond(er) maar vooral lekker kunt eten en leven, dan kan ik je daarbij helpen. Geen strenge diëten, lastige opdrachten en gesprekken maar met kleine stapjes, helemaal aan jouw manier van eten en leven aangepaste adviezen. Echt, binnen 3 maanden een fitter lijf met een strakker lichaam.. Fijn toch!
Kijk ook even verder op mijn site voor meer informatie of mail mij jouw wensen. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Ik spreek je graag!


Anneke


En, als je wilt weten of jij voor vergoeding in aanmerking komt, check je polis of bel even met je verzekering (mijn bgn nummer is 4618 en mijn AGB code is GC 022075). Als je voor vergoeding in aanmerking komt gaat dat uit je aanvullende verzekering en niet ten koste van je eigen risico.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram  daar staan meer tips en recepten en kan je mij een berichtje sturen.


 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.