• Gezond(er) eten en leven!
  • Nooit meer boodschappen- kook- en eetstress!
  • Wil je afvallen? Dat kan ook!

Slanke recepten voor iedereen die in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel wil toveren.

 

Zo heb je je maaltijd binnen 30 minuten op tafel.

 

Verantwoord als je wilt afvallen of gezond wilt eten en toch blijven genieten!

 

Lekker, makkelijk en snel!

  • 5 makkelijke, verantwoorde en vooral heel lekkere recepten voor lenterecepten maar het buiten nog best een beetje fris is.


  • Tips om met de ingrediënten van de recepten te variëren.


  • Geen beteuterde gezichten omdat je alweer hetzelfde op tafel zet.
    Deze maaltijden zien er zo lekker uit en smaken ook heerlijk.
    Varieer om alle benodigde vitamientjes binnen te krijgen


  • Wat heb jij er nog meer voor voordeel aan? Jij houdt veel energie over om aan die zaken te besteden die er meer toe doen dan eindeloos ingewikkelde of steeds maar dezelfde maaltijden te bedenken en te maken.


  • Genieten van deze heerlijke, makkelijke én energie gevende maaltijden is maar 1 muisklik weg!

 

 

Alvast een voorproefje:

 

Stamppot Rauwe Andijvie met Zoete Aardappel

2 personen

 

Ingrediënten

1 grote zoete aardappel

3 aardappels

2 grote uien

1 teentje knoflook

2 eetlepels olie

150 gram tofu

chilipoeder

1 struikje andijvie (300 gram)

100 ml halfvolle melk

peper

 

 

Zo maak je het

Schil de alle aardappels en snijd in stukken.

Kook de aardappelen in weinig water in ca. 15 minuten gaar.

Pel en snipper de uien en de knoflook.

Fruit de uien en de knoflook in de olie op heel laag vuur.

Snijd de tofu in reepjes en bestrooi ze met chilipoeder.

Voeg de tofureepjes toe aan de uien en bak ze mee.

Was de andijvie en snijd de struik in smalle repen.

Verwarm de melk.

Maak van de gare aardappelen en de hete melk een puree.

Meng de uien met tofu en de andijvie erdoor.

Warm het geheel goed door en maak de stamppot op smaak met wat peper.